Hozzávalók:
Palacsinta 4 db-ra
100 g barna rizsliszt
2 tojás
Pici Himalája só
Víz
Húshoz:
500 g darált Pulykahús
1 nagyfej hagyma
Himalája só,bors,pirospaprika
Édesburgonya
Spárga
Kókuszzsír
Elkészítés:
A hagymát kókuszzsíron megdinszteljük,majd hozzáadjuk a darált Pulykahúst és fűszerezzük.
A palacsintához a hozzávalókat összekeverjük,majd forró palacsinta sütőben kisütjük.
Az édesburgonyát előkészítjük és sütőben 180 fokon 20 percig sütjük.Végül a spárgát sós vízben kifőzzük.
Jó étvágyat hozzá!
Elhoztam nektek az ígért Gluténmentes fánk receptem.
Hozzávalók:
8 evőkanál barna rizsliszt
7 evőkanál mandulaliszt vagy gesztenyeliszt
2 db tojás
1,5 kis pohár Kókusztej vagy esetleg mandulatej
Fél csomag gluténmentes sütőpor
vanília por ízlés szerint
Dia wellness vanília puding(főzés nélküli)
Eper lekvár cukormentes
Kókusztejszín
Dia wellness porcukor helyettesítő
Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverjük,majd a fánksütő formát kikenjünk kókuszzsírral.
Amikor kisült a fánkocskànk akkor megtöltjük lekvárral,pudinggal esetleg tejszínhabbal.Én kókusztejszínt vanília pudingot és eper lekvárt használtam.
Jó étvágyat!