Hozzávalók:
Gesztenyeliszt 150 g
Mandulaliszt 150 g
4db tojás
Eritrit esetleg agave szirup
Gluténmentes sütőpor
Mandulatej 3-4dl
Krém vaníliás:
Dia wellness vanília puding 2 csomag
Növényi tejszínhab 200-250ml
Zselatinos réteg:
Meggy
Zselatin
Eritrit
Elkészítés:
Az összes hozzávalót összekeverem: gesztenyeliszt, Mandulaliszt, tojás, mandulatej, sütőpor és édesítő. Majd sütőpapírral kibélelt tepsiben 170-180 fokon 20 percig sütjük. Addig, amíg sül a piskótánk, elkészítjük a vaníliás rétegünket. A vanília pudingot vízzel elkészítjük, majd összekeverjük a tejszínhabbal. Ezután el készítjük a Meggyes réteget a zselatinnal. Hűtőben hagyjuk állni 1 órát, és máris fogyaszthatjuk. Isteni finom próbáljátok ki! Díszítésnek Dia wellness csokipudingot használtam, amit híg állapotúra hagytam meg, és azzal öntöttem meg az isteni sütinket !
Hozzávalók:
100 g Barna rizsliszt
100 g gesztenyeliszt
4 db tojás
Eritrit ízlés szerint
Gluténmentes sütőpor fél csomag
2 dl kókusz vagy rizstej
Stevias mogyorókrém
Kókusz vagy rizstejszín
Eper ízlés szerint
Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverjük: Gesztenyeliszt,barna rizsliszt,tojás,eritrit,sütőpor,Kókusztej és pici víz.
Majd kókuszzsírral kikent formába öntjük 180 fokon 25 percig sütjük.Amikor elkészült hűlni hagyjuk, majd megkenjük mogyorókrémmel és rizstejszínnel a tetejét pedig eperrel díszítjük.Jó étvágyat hozzá.
Elhoztam nektek az ígért Gluténmentes fánk receptem.
Hozzávalók:
8 evőkanál barna rizsliszt
7 evőkanál mandulaliszt vagy gesztenyeliszt
2 db tojás
1,5 kis pohár Kókusztej vagy esetleg mandulatej
Fél csomag gluténmentes sütőpor
vanília por ízlés szerint
Dia wellness vanília puding(főzés nélküli)
Eper lekvár cukormentes
Kókusztejszín
Dia wellness porcukor helyettesítő
Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverjük,majd a fánksütő formát kikenjünk kókuszzsírral.
Amikor kisült a fánkocskànk akkor megtöltjük lekvárral,pudinggal esetleg tejszínhabbal.Én kókusztejszínt vanília pudingot és eper lekvárt használtam.
Jó étvágyat!