Hozzávalók:
Gesztenyeliszt 150 g
Mandulaliszt 150 g
4db tojás
Eritrit esetleg agave szirup
Gluténmentes sütőpor
Mandulatej 3-4dl
Krém vaníliás:
Dia wellness vanília puding 2 csomag
Növényi tejszínhab 200-250ml
Zselatinos réteg:
Meggy
Zselatin
Eritrit
Elkészítés:
Az összes hozzávalót összekeverem: gesztenyeliszt, Mandulaliszt, tojás, mandulatej, sütőpor és édesítő. Majd sütőpapírral kibélelt tepsiben 170-180 fokon 20 percig sütjük. Addig, amíg sül a piskótánk, elkészítjük a vaníliás rétegünket. A vanília pudingot vízzel elkészítjük, majd összekeverjük a tejszínhabbal. Ezután el készítjük a Meggyes réteget a zselatinnal. Hűtőben hagyjuk állni 1 órát, és máris fogyaszthatjuk. Isteni finom próbáljátok ki! Díszítésnek Dia wellness csokipudingot használtam, amit híg állapotúra hagytam meg, és azzal öntöttem meg az isteni sütinket !